A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.

Főoldal >> Garancia Feltételek

Garanciális, Javítási és Termék Visszaküldési Feltételek
Garancia és Javítási Feltételek:
Garanciát vállalunk kutyaház termékeinkre a vásárlástól számított 12 hónapon belül az alábbi feltételek szerint:
  1. Szállítás alatt történő rongálódásért nem tudunk felelősséget vállalni. A gyártó minden esetben sértetlen, szerkezetileg és esztétikailag szakszerűen elkészített új, minőségi alapanyagokból előállított termékeket ad át a szerződött szállító partnerünknek. De próbálunk segíteni minden kedves ügyfelünknek az ebből adódó esetleges kellemetlenségeiben, ha telefonon értesítenek bennünket a történtekről.


  2. Minden jellegű javítást a vásárlástól számított 1 hónapon belül díjmentesen végzünk a www.joakertben.hu oldalról vásárolt kutyaházakon. És minden esetben a vevőt terheli a termék szállításának teljes költsége - értendő oda-vissza szállítási útnak teljes díja.


  3. Vásárlástól számított 12 hónapon belül minden javítási munkálatot kizárólag térítés ellenében áll módunkban elvégezni. A javítási díjszabás egyedileg meghatározott az elvégzendő javítás nagyságrendjétől és anyag szükségletétől. Minden javítandó termék teljes szállítási költsége a vevőt terheli.


  4. A kutyaházon történő kutya általi rongálásokra nem vállalunk garanciát.


  5. 100%-os "termék ár" visszafizetési garanciát vállalunk, abban az esetben, ha a vevő a vásárlástól számított 5 munkanapon belül, becsomagolt állapotban, az új még nem használt terméket visszaküldi. Minden szállítási költség a vevőt terheli. (Ez minden esetben a termék oda-vissza útját jelenti.) Ettől eltérő esetben nem áll módunkban a termék árának 100%-át visszafizetni.


  6. A termék kézhezvétele után történő rongálódás esetén semmilyen módon nem cserélünk és nem veszünk vissza terméket.


  7. Csak a www.joakertben.hu oldalon található szabvány méretű terméket áll módunkban visszavenni, az egyedi igények alapján készült kutyaházakat, cicaházakat nem vesszük vissza.


  8. Reklamációval élni Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 15:00 ig lehet, Szombat, Vasárnap és pihenő napokon nem áll módunkban reklamációt fogadni. Köszönjük megértését.
Sárközi Tibor
ÁSZF|Adatvédelem|Kutyaház|Több Játszótér|Kapcsolat|Önök írták|Linkek|Öko  Jó a kertben : Öko|Videó||

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /chroot/home/dimensio/joakertben.hu/html/garancia_feltetelek.php:70 Stack trace: #0 {main} thrown in /chroot/home/dimensio/joakertben.hu/html/garancia_feltetelek.php on line 70