A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.

A Cicád Briliáns.

És a cicalak, MacskaCsoda?Cicaház
Tökéletesen megfelelő Hőszigetelt cicaház Cicafej alakú bejárattal Részletek >>
Cicaház
Hőszigetelt cicaház, egér alakú bejárattal, pihenő tetővel Részletek >>
Cicaház
Lustálkodó cicák praktikus otthona Hőszigetelt cicaház, cicafej alakú bejárattal, lapos heverésző tetővel Részletek >>
Cicaház
A cicák Kedvenc Búvóhelye Egér alakú bejárattal készült, hőszigetelt, nyeregtetős cicaház Részletek >>
"Kedves Sárközi úr!

Köszönjük a gyönyörű cicaházat, nagyon gyorsan megérkezett. Gombóc cica rövid ismerkedés után már bírtokba is vette. Takaros, szép, meleg házikó, már nem aggódunk, hogy mi lesz a cicával a hideg téli napokon.

Üdvözlettel:

Gombóc gazdái"

Van a lányaimnak egy cicája. Nagy bundás hízelgő, tényleg csak éppen beszélni nem tud, de még nem találkoztam ilyen zsivány macskával...

A lányok kiképezték, ha kell felmegy a GyermekBarát Játszóterükre és vezényszóra "lecsúzdázik" úgy tűnik tetszik neki. Persze őmacskaságát is a hasa irányítja, ha lehetősége van - és persze mindig úgy alakul, hogy van - az étkezőben heverészik a padlófűtésen, de csak addig, amíg van ott valaki, elég hátat fordítani neki, és már fönn is van az asztalon. Nem arról van szó, hogy nem etetjük tisztességesen, sőt! De ez az ő hobbija, pusztán szórakozásból csinálja, és nem csak élelmiszerrel... A nagyobbik lányom zokniját is szereti hurcolászni.

Jó játszópartner a gyerekeknek, mindent megenged, bunker- és dobozlakó, ha kell párna, szívesen "táncol" és már volt nyaksál is...

Tipp: A cicaházat ne tedd le a földre, mert nem fogja használni a cica, lehetőség szerint valamilyen magasabb pontra - padra, lócára, párkányra, stb.- helyezd, ahová felmászhat. Ott biztonságban fogja érezni magát, és használatba is veszi


Tipp: A lapos tetőt kiegészítheted cicapárnával, a kényelem garantált


Hírlevél Feliratkozás

A Mai napon minden kedves feliratkozót megajándékozok egy hasznos tanulmánnyal és egy vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal.

Most érdemes feliratkozni!
A feliratkozottak között a hónap végén sorsolásra kerül egy
Jó a Kertben ajándékcsomag!

E-mail cím:*
Kereszt név:
Családi név:
igen Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
igen Ezúton hozzájárulok, hogy részemre a Jó a Kertben Kft promóciós célú információkat, anyagokat küldjön.
Használd ki az KEDVEZMÉNYES
Házhozszállítási lehetőséget!"Kedves Tibor,

Köszönöm, a Cicaház megérkezett Hétfőn. Nagyon szép, tetszik. Mimike(cica) is nézegeti, vizsgálgatja kívül-belül. Úgy látom neki is tetszik. Egyenlőre melege van bent, most inkább a fák-bokrok alatt heverészik. A hideg, esős időben biztos fogja használni, mert eddig a nagy kutyaházba menekült, ha nem volt kedve bejönni. A kutyát meg nem engedte a helyére. Koni meg ráhagyta, inkább befeküdt a fák alá. Majd rájön magától, hogy a kisebb ház jobb neki. Köszönet a gyors szállításért is.

Szívélyes üdvözlettel:

Szűcs Klári"
ÁSZF|Adatvédelem|Kutyaház|Több Játszótér|Kapcsolat|Önök írták|Linkek|Öko  Jó a kertben : Öko|Videó||