A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.


Főoldal >> Tippek


Utazás a Kutyánkkal

Az egyik legegyszerubb módja, hogy a család kedvence biztonságban legyen, autózás közben, az ha megfelelo szállítóketrecben (mobil box-ban) helyezzük el. Gyakran gondolják a gazdik, hogy ez olyan kegyetlen dolog, különösen, mikor négylábú barátaik azzal "a bizonyos tekintettel" néznek rájuk. Pedig így vannak biztonságban a kutyusok és még pihenni is tudnak, amíg a térkép egyik részérol átérünk a másikra. Egyébként pedig, ha a kutyus már hozzászokott a szállítóketrechez, és nem pakoltuk teljesen tele a kocsit, akkor ez a legjobb választás a közös útra. Ügyeljen arra, hogy közvetlenül tuzo napra (nyáron) ne kerüljön a kutya ketrecestol, hogy megóvjuk a lesüléstol.

Biztonsági övre más néven hámra is szüksége van a kutyusnak, ami egyre népszerubb az utazó gazdik és kutyáik körében. A hámot viszont rögzíteni kell az utazás során, akár a hátsó ülésekhez tudjuk odakötni, akár a hátsó raktérben levo biztos ponthoz.

Ne engedje, hogy a gyerekek vagy más utas zavarja, piszkálja, ingerelje a háziállatot utazás közben, mert néhány fajtánál ez viselkedés zavart okozhat idonként.

Tervezzük meg elore az utat! Adjunk enni indulás elott minimum 4 órával, vagy korábban. Ez azért fontos, hogy a kutya nem teli hassal induljon el egy rázós útra. Utazás elott jól ki kell fárasztani a kutyát, játékkal, hosszú sétával vagy futással. Ez segít a kutyának nyugodtnak maradni út közben, esetleg még el is alszik. Ha túl hosszú az út idonként álljunk meg egy kis játékos mozgásra, igyon a kutya friss vizet, és a szükségét is elvégezheti.
Ha egy új helyre érkeznek, tartsa pórázon, saját biztonsága érdekében, mivel ösztönösen elkezd szaglászni, szimatolni, és minden négyzetcentimétert, sarkot felfedez, így ismerkedik a környezetével. Ne felejtse el a pórázt rövidre húzni, mielott kinyitja a kocsi ajtaját, hogy ne rohanjon ki a kutya egyedül a szabadba.
A Jó a Kertben a Facebook-on:


Kutyaház
A kutyaházba szoktatás titkai
A kulcsszavak: türelem és játék...  >>
Kutyaház
A Kutya Fekhelye
Minden házban kell a fekhely, még az Ön...  >>
Kutyaház
Vegyél nekem kutyát
A legtöbben szeretnénk tartani kutyát, cicát...  >>
Kutyaház
Téli tennivalók a kutyaház körül
Kutyád vizes edényét naponta többször is ellenőrizd...  >>
Kutyaház
Nyáron a kutyaház körül
A hőség és a magas páratartalom bizony...  >>
Kutyaház
Hogyan helyezd el kutyád házát
A kutyaház elhelyezési szempontjai...  >>
Kutyaház
Mekkora az idális kutyaház méret?
néhány alapvető és nagyon egyszerű szempont...  >>
Játszótér
Tudod, hogyan kell kiválasztani?
A gyerekek 87 %-a a több játékból álló...  >>
Játszótér
Építsünk a Játszóteret!
Építsünk a gyermekeinknek játszósarkot...  >>
Játszótér
Miért érdemes akácfából készült kerti játékokat vásárolni?
Akácfa világszerte az elsők  >>
Játszótér
Játszótér születik…
Mielőtt bármilyen módon is belekezdtem volna a játszóterek  >>
Játszótér
Játszóterek ápolása
Fontos a játszótér fa alkatrészeinek ápolása, és a kerti játékok...  >>
Játszótér
Játszótéri praktikus tanácsok
Ha módodban áll, olyan játszóteret keress, ami...  >>
Játszótér
Játszótéri növények
A növényválasztást befolyásolja, hogy a játszótér környezete...  >>
ÁSZF|Adatvédelem|Kutyaház|Több Játszótér|Kapcsolat|Önök írták|Linkek|Öko  Jó a kertben : Öko|Videó||

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /chroot/home/dimensio/joakertben.hu/html/cikkek.php:96 Stack trace: #0 {main} thrown in /chroot/home/dimensio/joakertben.hu/html/cikkek.php on line 96